top of page

Horse & Healing

In mijn jarenlange werk en leven met paarden - en met name in de zorg voor Cira - heb ik mijn bijzondere kwaliteiten mogen ontdekken. 

Het voelt voor mij als een grote stap om dit kenbaar te maken in de wereld.

 

Op de achtergrond, in bescheiden kring, heb ik eraan gewerkt om kwaliteiten die ik van nature bezit, weer te laten ontwaken, te ont-wikkelen en te vertrouwen.

En dan heb ik het over een sensitiviteit, een aanvoelen, kunnen lezen, ingevingen krijgen, zaken door krijgen - die verder gaan dan de nuchtere waarneming hier op aarde.

 

Ik besef heel goed dat ik put uit een enorme bron van waarheid, die meer is dan mijn zijn of ziel. Informatie mag tot mij komen, door mij stromen. En ik mag dingen onder woorden brengen of doorgeven. Voor mij een overweldigende eer, waar ik nog elke keer stil van word. 

 

De grootsheid ervan en de kracht heb ik mogen voelen - en het heeft me ook tijd gekost, om daar JA op te durven zeggen. En die innerlijke erkenning is er nu.

 

Ondersteund met meerdere opleidingen en ervaringen voel ik me stevig toegerust om te kunnen zeggen dat ik dieren en de bijbehorende mensen kan helpen, daar waar de reguliere methodes stoppen.   

En dan denk ik aan situaties met of rond je paard (of ander dier) waar je de vinger niet achter krijgt. Waar je alles al geprobeerd hebt, maar het wil maar niet beteren.

Of, het gaat een poos goed, maar het probleem keert terug.

Het kan zowel een fysiek, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau betreffen waar zaken geblokkeerd zijn geraakt. Of iets op systemisch of voorouderlijk niveau.

Mogelijk loopt de omgang met je paard niet lekker, ben je bang voor je paard of lijken jullie elkaar wel te triggeren? En je zoekt naar een andere weg. 

Tot slot kan het zijn dat je rond of na overlijden van je paard met verwarring of vragen achter blijft. En heb je graag antwoorden.

Ik werk zowel life met je paard (als je nabij woont) als ook op afstand. Je hoeft dus niet een doodziek paard op de trailer te laden.

 

Maar het gaat ook over jou.

Jij en je paard of dier zijn met elkaar verbonden. Dat betekent dat je bereid moet zijn om als betrokkene bij je paard (of ander dier) eerlijke feedback van me te krijgen. En dat je advies voor de omgang met de situatie open ontvangt en serieus neemt. Dat kan confronterend zijn. Jouw innerlijke toestemming is de helft van het werk.

Heb je die open mind, dan zou ik mogelijk wat voor jullie kunnen betekenen.

Ik kan in gesprek gaan met je paard en zijn kant van de situatie horen, zodat er helderheid ontstaat over wat gewenst of nodig is.

Ik kan een uitgebreide analyse maken die zicht geeft op de situatie en conditie van je paard (in relatie tot jou en diens situatie).

Ik kan uitsluitsel geven over voeding / supplementen (of die passend zijn of niet).

Ik kan energetisch werken en genezing bevorderen / pijn verminderen op zowel  psychisch, emotioneel, geestelijk als spiritueel niveau.

Ik kan negatieve energie meten en wegnemen bij je dier (en bij jou).

Ik kan op afstand een op je dier afgestemde behandeling geven.

Advies over gebruik van essentiële oliën, bloesems of celzouten kan daarop een aanvulling zijn.

Bij dit werk maak ik vooral gebruik van:

- Mijn eigen aanvoelen, intuïtie en intentie,

- Het mogen ontvangen en doorgeven van informatie en energie,

- Mijn handen, de biotensor en de Healy.

Kan ik jou van dienst zijn, neem dan contact met me op.

Horse and Wisdom - Therapie met paarden - Equine Assisted Therapy - Paarden - Autisme - Hulpverlening - Eetstoornissen - Horse - Therapy - Limburg - Coaching - Spiegelen - Horse & Healing - Spreken met paarden - Healing - Biotensor - Healy

Equine Assisted Therapy

Horse & Wisdom

bottom of page